• "Keltische" Trouwringen, Palladium Witgoud, Warm Geelgoud

  Oorspronkelijkheid en oneindigheid zijn begrippen die goed bij deze gesmede trouwringen passen. De ring voelt zacht en glad aan bij het dragen en hij voegt zich bijzonder fijn om de vinger.

  Zoals hier afgebeeld zijn de ringen 6,20 mm en 6,90 mm breed. De breedte kan geheel naar wens worden aangepast. Het oppervlak van de ringen heb ik zodanig afgewerkt, dat er nog een minimale reflectie van de hamerslag te zien is. U kunt dit precies zo kiezen als u wilt. Sterke, krachtige, zichtbare hamerslag of liever veel subtieler, mat of glanzend. Mocht u de ringen aan de binnenkant gegraveerd willen hebben dan is dat uiteraard mogelijk. Voor meer informatie stuur mij a.u.b. een e-mail of whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. toe te voegen. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "Natural Flow" - Gesmede Trouwringen, Warm Geelgoud en Palladium Witgoud met Hamerslag

  Kracht, vuur, smeden. Dit zijn de voornamelijke kenmerken van deze natuurlijke, niet al te brede en toch een beetje robuust ogende trouwringen.

  Deze spontaan ogende trouwringen werden uit een dikke geel- of palladium witgouden staaf gesmeed. De zijkanten heb ik in de breedte lichtelijk onregelmatig laten verlopen. De ringen zoals op de foto afgebeeld zijn voorbeelden. Op wens kan deze trouwring in élke breedte gesmeed worden. De hamerslag is nog duidelijk zichtbaar. Het oppervlak kan zowel glanzend alsook mat gepolijst worden. Het zou ook mooi zijn om de damesring met een ronde of rechthoekige diamant of een andere edelsteen uit te voeren. Als u wilt, kunt u de ringen aan de binnenkant laten graveren. Prijzen zijn afhankelijk van de gewenste breedte en dikte. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet a.u.b. niet om uw tel. nr. toe te voegen.
 • "Natural Flow” - Palladium Witgoud

  Oneindigheid, kracht, bestendigheid en subtiliteit. Belangrijke en substantiële waarden die elkaar in deze speciale trouwring vinden.

  Contacteer mij a.u.b. opdat ik u meer details over deze subtiele, krachtige en elegante trouwring kan vertellen. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Anders ontvangt u binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen!
 • "Natural Flow” - Palladium Witgoud

  Zacht als fluweel aan uw huid, krachtig opdat hij voor altijd bij u blijft.

  Contacteer mij a.u.b. opdat ik u meer over deze elegante, sterke en toch zacht voelende trouwring kan vertellen. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet a.u.b. niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • "Natural Flow"

  Vanuit het heldere en diepe palladium wit, hier nu verder naar het rustige, kalme, warm geel goud.

  Contacteer mij a.u.b. opdat ik u meer over deze verfijnde, subtiele en krachtige trouwring kan vertellen. Voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug (vergeet a.u.b. niet om mij uw tel. nr. te laten weten). Anders ontvangt u binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen!
 • "Natural Flow" - Warm Geel Goud

  Zachte glinsteringen op enkele glanzende facetten. Het diepe, warm geel goud weerkaatst het overige licht mild en evenwichtig.

  Contacteer mij a.u.b. opdat ik u meer over deze subtiele maar krachtige trouwring kan vertellen. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet daarbij a.u.b. niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • "Natural Flow" Warm Geelgoud, Breed

  Timeless, Gentle Subtlety. . . . it is soft yet strong. . . . its color of an intricate depth.

  Contacteer mij a.u.b. opdat ik u meer over deze sterke toch zachte, subtiele en krachtige trouwring kan vertellen. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet a.u.b. niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • "Natural Flow" Palladium Witgoud, Breed

  Powerful, Mysterious Palladium White - Rings of Dreams and Love. Once on your finger, you will feel both their refined softness and extraordinary strength. A ring, forged to stay with you throughout the journey of life.

  Contacteer mij a.u.b. opdat ik u meer over deze uitermate krachtige en toch zacht aan de hand voelende trouwring kan vertellen. Voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet a.u.b. niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • Natural Flow, Saffier in de Damesring

  De band van de ring is bij de "Natural Flow" iets onregelmatig gesmeed. De hamerslag is bijna verborgen maar nog nét subtiel zichtbaar. Saffier en ring vormen een harmonisch geheel.

  Dit is maar één variatie van vele mogelijkheden. De ringen zijn 4 mm en 4,5 mm breed maar kunnen op wens in elke breedte en kleur goud gesmeed worden. Mooi zou ook een diepgroene steen zoals smaragd of toermalijn zijn. Op wens kunnen de ringen aan de binnenkant gegraveerd worden. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet daarbij a.u.b. niet om uw e-mail toe te voegen. Dank u wel.
 • "Facets" - Palladium Witgoud, Baguette Geslepen Diamant

  Voor meer details en informatie over deze elegante ring met baguette geslepen diamant, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet daarbij a.u.b. niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • "Facets" - Warm Geel Goud, Baguette Geslepen Diamant

  Voor meer details en informatie over deze elegante ring met baguette geslepen diamant, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Vergeet a.u.b. niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen!
 • In Elkaar Passende Trouwringen, Palladium Witgoud

  Als symbool voor het „bij elkaar horen” is deze trouwring zo ontworpen dat de vormen in elkaar overlopen zodra de ringen tegen elkaar worden gehouden.

  De breedte van de damesring is oplopend van 4,50 mm tot 5,50 mm en die van de herenring is oplopend van 5 mm tot 6 mm. U kunt het model in alle kleuren goud en eventueel met een baguette geslepen diamant, een blauwe saffier of een robijn bestellen. Op wens kunnen de trouwringen aan de binnenkant worden gegraveerd. Er bestaat ook een extra smalle versie van deze ringen. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Gebruik hiervoor a.u.b. de e-mail link op deze pagina. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet a.u.b. niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • In Elkaar Passende Trouwringen, Warm Geelgoud

  Hier het model in warm geelgoud.

  Als symbool voor het „bij elkaar horen” is deze trouwring zo ontworpen dat de vormen in elkaar overlopen zodra de ringen tegen elkaar worden gehouden. Het ontwerp is in alle kleuren goud te bestellen. Ook is het mogelijk om in de ring(en) een diamant, saffier of een rode robijn te laten zetten. Mocht u de trouwringen aan de binnenkant gegraveerd willen hebben dan is dat uiteraard mogelijk. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet a.u.b. niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • “Wave in Motion” - Palladium Witgoud en Geelgoud, Diamant

  Twee onafhankelijk van elkaar gesmede delen. Beide ringen staan symbool voor de twee partners die elk hun eigen beweging volgen en toch met elkaar een onafscheidelijke symbiose vormen.

  Een wit- en een geelgouden ring die na het smeden met elkaar verbonden werden opdat zij een krachtige eenheid vormen. In de damesring een baguette geslepen diamant die geheel in het ontwerp opgaat. De combinatie van wit- en geelgoud is maar één van de mogelijkheden. Alle kleuren goud kunnen met elkaar gecombineerd worden. U kunt ook een blauwe saffier of een rode robijn kiezen. Wilt u de ringen liever zonder steen dragen, ook dat kan. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen! Vergeet a.u.b. niet om uw tel. nr. te vermelden. Dank u wel.
 • "Wave in Motion” - Palladium Witgoud en Geelgoud Gecombineerd, Diamant

  De "Wave in Motion" hier met een ronde diamant in de damesring.

  De ring bestaat uit twee onafhankelijke delen. Een ring in witgoud, de andere in warm geelgoud. Na het smeden werden beide ringen met elkaar verbonden. In de damesring heb ik een ronde diamant gezet. Dit is echter optioneel. U kunt bijvoorbeeld ook een blauwe saffier, een rode robijn of een groene toermalijn of smaragd kiezen. De combinatie van wit- en geelgoud is maar één van de mogelijkheden. Alle kleuren goud kunnen met elkaar gecombineerd worden. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet a.u.b. niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • “Celtic Light” - Palladium Witgoud

  Gesmede trouwringen met een recht oppervlak.

  Na het smeden heb ik de ringen zodanig afgewerkt dat de hamerslag nog nauwelijks waarneembaar in het oppervlak aanwezig is. Het licht kan daardoor ietsje golvend reflecteren. De damesring is 5 mm en de herenring 5,50 mm breed. De ringen kunt u in elke breedte bestellen. Het zou ook mooi zijn om een ronde of rechthoekige diamant of een andere edelsteen in deze trouwring te laten zetten. Dit kunt u meteen laten doen of op een later moment beslissen. Mocht u de ringen aan de binnenkant willen laten graveren, dan is dat uiteraard mogelijk. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet a.u.b. niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • “Celtic Light” - Warm Geelgoud

  De "Celtic Light" in een volle, warme kleur geelgoud. De damesring hoogglans en de herenring met een matte finish.

  De hamerslag is in dit model nog minimaal in het oppervlak waarneembaar. Het licht kan daardoor zacht golvend reflecteren. De damesring is 5 mm en de herenring 5,50 mm breed. Ringen zijn echter in elke breedte te bestellen. U kunt ook een ronde of rechthoekige diamant of een andere edelsteen in deze trouwring laten zetten. Dit kunt u meteen laten doen of op een later moment beslissen. Op wens kunnen zij aan de binnenkant gegraveerd worden. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen! Vergeet a.u.b. niet om uw tel. nr. te vermelden. Dank u wel.
 • Gladde, Ronde, Klassieke Trouwringen, Palladium Witgoud

  De "klassieke" en elegante trouwring.

  Zoals op de foto afgebeeld is de damesring 3,55 mm breed en de herenring 3,70 mm. Ze zijn echter in alle breedtes en kleuren goud verkrijgbaar. Op wens kan ook op zeer mooie wijze een ronde of rechthoekige diamant of een andere edelsteen in deze trouwring gezet worden. Het is mogelijk om de ringen aan de binnenkant te laten graveren. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet a.u.b. niet om uw tel. nr. te vermelden. Dank u wel.
 • Gladde, Ronde, Klassieke Trouwringen, Warm Geelgoud

  De "klassieke" trouwringen hier in warm geelgoud.

  Deze rustige, gladde en doorlopend ronde trouwringen kunt u in iedere gewenste breedte bestellen. De damesring op de foto is 3,55 mm en de herenring 3,70 mm breed. Zij zijn in alle kleuren goud verkrijgbaar. Het zou ook mooi zijn om de damesring met een ronde of rechthoekige diamant of een andere edelsteen uit te voeren. Mocht u de ringen aan de binnenkant gegraveerd willen hebben dan is dat mogelijk. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet a.u.b. niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • Ronde, Bredere, Klassieke Trouwringen, Palladium Witgoud

  Een iets bredere, maar niet al te dikke uitvoering van de "klassieke" ronde trouwringen.

  Het is een bijzonder aangename, gladde ring die men nauwelijks aan de hand zal voelen. U kunt deze trouwringen in elke gewenste breedte en in elke kleur goud laten smeden. De damesring op de foto is 5 mm en de herenring 5,20 mm breed. Op wens kan op zeer mooie wijze een ronde of juist rechthoekige diamant of een andere edelsteen in deze trouwring gezet worden. Ook is het mogelijk om de ringen aan de binnenkant te laten graveren. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet a.u.b. niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • "Vormen uit de Natuur" - Trouwringen, Warm Geelgoud, Palladium Witgoud

  Overal om ons heen, ook in de natuur, zie je vormen die heel mooi in een sieraad verwerkt kunnen worden. De lijnen in deze trouwringen zag ik in de stam van een palmboom. De ringen heb ik gedeeltelijk mat en glanzend gepolijst.

  De damesring varieert in de breedte tussen 7,25 mm en 8,75 mm en de herenring tussen 7,75 mm en 9,25 mm. De ringen kunnen desgewenst ook iets smaller uitgevoerd worden. Ook de kleur goud kunt u kiezen. Het is mogelijk om de trouwringen aan de binnenkant te laten graveren. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet a.u.b. niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • "Vormen uit De Natuur" - Trouwringen, Warm Geelgoud, Diamanten

  Dezelfde trouwringen, nu met drie ronde diamanten in de damesring.

  De lijnen in deze trouwringen zag ik in de stam van een palmboom. Sommige delen van het oppervlak heb ik mat gemaakt en andere glanzend. De damesring is uitgevoerd met drie ronde diamanten. U zou ook rode robijnen of heldere, blauwe saffieren kunnen kiezen. De damesring varieert in breedte tussen 7,25 mm en 8,75 mm en de herenring tussen 7,75 mm en 9,25 mm. De ringen kunnen desgewenst ook iets smaller uitgevoerd worden. Elke kleur goud is mogelijk. Mocht u de trouwringen aan de binnenkant gegraveerd willen hebben dan is dat uiteraard mogelijk. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet a.u.b niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • “River Delta” - Warm Geelgoud, Palladium Witgoud

  Continuïteit en eindeloosheid. De nimmer eindigende beweging van de rivier die mondt in de zee.

  De breedte van de damesring varieert rondom de hele ring tussen 7,50 mm en 8,50 mm. Die van de herenring tussen 8,20 mm en 9,20 mm. Op wens kunnen de ringen aan de binnenkant gegraveerd worden. Voor meer informatie verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen!
 • Geel- en Witgouden Trouwringen, Blauwe Topaas

  Een tijdloze en elegante trouwring.

  De damesring is glanzend, de herenring zacht gematteerd. Iedere kleur edelsteen kan in deze tijdloze trouwring gezet worden. De Ringen op de foto zijn 4 mm breed. Ze zijn express niet al te dik gemaakt opdat u ze bij het dragen nauwelijks zult voelen. De steen is zo laag mogelijk in de ring gezet opdat deze niet hinderlijk bovenuit steekt. U kunt bijna elke kleur edelsteen voor dit model kiezen. Beide ringen kunnen op wens aan de binnenkant gegraveerd worden. Graag beantwoord ik al uw vragen. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet a.u.b. niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • Witgouden Trouwringen, Aquamarijn

  Hier hetzelfde ontwerp als in het voorgaande plaatje. Nu met een ovaal geslepen aquamarijn in de damesring.

  De bijpassende herenring is zonder steen. Op wens kan dit ontwerp ook met andere kleuren edelstenen en in verschillende kleuren goud voor u gemaakt worden. U kunt desgewenst de ringen aan de binnenkant laten graveren. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet a.u.b. niet uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • Baguette Geslepen Diamant, Saffier, Robijn, Warm Geelgoud, Palladium Witgoud

  Strakke, elegante en toch bescheiden verlovingsringen die ook goed met meerdere verschillende kleuren edelstenen te combineren zijn.

  Prijzen voor deze ringen lopen uiteen, afhankelijk van welke soort steen in de ring gezet wordt. Hier enkele richtprijzen: Blauwe saffier v.a. € 1895,- rode robijn v.a. € 1995,- of met diamant v.a. € 2195,- Voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet a.u.b. niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • "Wheel of Time" - Warm Geelgoud, Palladium Witgoud, Saffier

  Krachtige maar ook subtiele trouwringen. In de damesring een heldere, blauwe saffier.

  De damesring is 4,80 mm breed en de herenring 6,80 mm. De groefjes zijn op ongelijke afstanden tot elkaar aangebracht. Deze zijn hoogglans gepolijst en het oppervlak is als contrast zacht gematteerd. Breedtes, kleuren en afwerking kunt u geheel naar wens bestellen. Mocht u de ringen aan de binnenkant gegraveerd willen hebben dan kunt u uit verschillende lettertypes kiezen. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet a.u.b. niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • "Wheel of Time" - Warm Geelgoud, Robijn

  De herenring is net een fractie breder dan bij de voorgaande foto. In de damesring, een dieprode robijn.

  De damesring is 4,80 mm breed en de herenring 6,80 mm. De groefjes zijn op ongelijke afstanden tot elkaar aangebracht. Deze zijn hoogglans gepolijst en het oppervlak is als contrast zacht gematteerd. Breedtes, kleuren en afwerking kunt u geheel naar wens bestellen. Mocht u de ringen aan de binnenkant gegraveerd willen hebben dan heeft u de keuze uit verschillende lettertypes. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Gebruik hiervoor a.u.b. de e-mail link of stuur mij een whatsapp. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • "Wheel of Time" - Palladium Witgoud, Diamant

  De damesring is 4,80 mm breed en de herenring 6,80 mm. De groefjes zijn op ongelijke afstanden tot elkaar aangebracht. Deze zijn hoogglans gepolijst en het oppervlak is als contrast zacht gematteerd. Breedtes, kleuren en afwerking kunt u geheel naar wens bestellen. Mocht u de ringen aan de binnenkant gegraveerd willen hebben dan is dat uiteraard mogelijk. Voor verdere informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • "Wheel of Time" - Warm Geelgoud, Palladium Witgoud

  Het zelfde model als in de voorgaande foto's, hier afgebeeld in drie verschillende breedtes.

  De damesring is verkrijgbaar in 4,80 mm en de herenring in twee verschillende breedtes 5,40 mm en 6,80 mm. De groefjes zijn op ongelijke afstanden tot elkaar aangebracht. Deze zijn hoogglans gepolijst, en het oppervlak is als contrast zacht gematteerd. Breedtes, kleuren en afwerking kunt u geheel naar wens bestellen. De ringen kunnen aan de binnenkant gegraveerd worden. Voor meer informatie , verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet daarbij a.u.b. niet uw tel.nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • "Combinatiering" - Geelgoud, Witgoud, Zilver

  U kunt deze leuke ringen in elke kleur goud en in iedere gewenste breedte bestellen.

  Wat ook erg mooi is bij dit model, je kunt meerdere ringen (eventl. verschillende kleuren en breedtes) aan één vinger combineren. Doordat de groefjes aan elke ring in ongelijke afstanden zijn aangebracht geeft dat tijdens het dragen steeds een andere combinatie. Vandaar ook de naam van dit model. Voor verdere informatie verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet daarbij a.u.b. niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • "Keltische" - Trouwringen, Palladium Witgoud, Diamant

  Solide gesmede trouwringen. De baguette diamant is net uit het midden tot aan de rand van de ring gezet.

  De damesring op deze foto is 6 mm en de herenring 6,90 mm breed. Het oppervlak van de ringen heb ik zodanig afgewerkt, dat er nog een minimale reflectie van de hamerslag te zien is. In de damesring bevindt zich een zeer heldere, witte diamant. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Met of zonder steen. Een nog zichtbare hamerslag of liever geheel strak. De ringen kunnen mat of glanzend geleverd worden. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet daarbij a.u.b. niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • "Cycle of Life" - Palladium Witgoud

  De bladstructuur van een tropische plant inspireerde mij tot het smeden van deze ring.

  De ringen zijn 9,80 mm en 10,80 mm breed. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet daarbij a.u.b. niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • "Cycle of Life" - Warm Geelgoud

  De bladstructuur van een tropische plant inspireerde mij tot het smeden van deze ring.

  De ringen zijn 9,80 mm en 10,80 mm breed. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet daarbij a.u.b. niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • "Birds & Dolphins" - Ring Helemaal Rechts "Dolphins"

  Water, golven, dolfijnen en vogels. Hier moest ik aan denken toen ik aan dit model werkte.

  Door de open ruimtes in deze ringen is het een subtiel en licht model. De ringen kunnen in alle kleuren goud of in zilver voor u gemaakt worden. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. De ringen zijn 9,80 mm en 10,80 mm breed. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet daarbij a.u.b. niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • "A-symmetrische Facetring" - Witgoud, Diamant

  Subtiel gezet, bevindt zich in één van de facetten, een baguette geslepen witte diamant. Ik heb deze sportieve trouwring in verschillende richtingen gesmeed en vervolgens de ontstane vlakken strak afgewerkt. Zo kon er een mooie, sprankelende ring ontstaan.

  De ringen zoals hier te zien, zijn 8,80 mm en 9,80 mm breed. Deze breedte is optioneel en kan al naar wens smaller of juist breder gemaakt worden. De ringen kunnen in elke kleur goud besteld worden. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. De ringen zijn 9,80 mm en 10,80 mm breed. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet a.u.b. niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • "A-symmetrische Facetring" - Palladium Witgoud

  Deze sportieve trouwring is in verschillende richtingen gesmeed en vervolgens zijn de ontstane vlakken strak afgewerkt. Zo kon er een mooie glanzende ring ontstaan.

  De ringen zoals afgebeeld zijn 8 mm en 9 mm breed. Deze breedte is optioneel en kan naar wens smaller of juist breder gemaakt worden. Mocht u een steen in deze ringen willen laten zetten, dan bestaan er tal van mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een blauwe saffier een rode robijn of een diamant kiezen. De ringen kunnen desgewenst aan de binnenkant gegraveerd worden. Voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden en de bijbehorende prijzen, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet a.u. b. niet om uw tel. nr. te vermelden. Dank u wel.
 • "Facet" Ring, Geelgoud, Witgoud

  Door hun in verschillende richtingen gesmede facetten hebben deze trouwringen een sprankelende glinstering. Het is een sterke ring die op een subtiele manier kracht en soliditeit uitstraalt.

  Over de hele ring heb ik onregelmatige facetten gesmeed. Deze kunnen zowel mat alsook glanzend worden gepolijst. Mocht u de ringen aan de binnenkant willen laten graveren, dan is dat uiteraard mogelijk. Voor verdere informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. De ringen zijn 9,80 mm en 10,80 mm breed. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet a.u.b. niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • "Keltische" - Trouwringen, Diamant, Robijn

  Beide ringen zijn een fractie onregelmatig gesmeed waardoor er een lichtelijk golvend verloop op het oppervlak en langs de randen te zien is.

  De ringen zijn 5,90 mm breed. Ze kunnen in elke breedte gesmeed worden. Ook de kleur van de stenen kunt u bepalen. Op de foto is in de witgouden ring een baguette geslepen diamant en in de geelgouden ring een robijn te zien. Op wens worden de ringen aan de binnenkant gegraveerd. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. De ringen zijn 9,80 mm en 10,80 mm breed. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet a.u.b. niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • "Elephant Steps" - Warm Geelgoud, Palladium Witgoud

  Een krachtige trouwring met zachte vormen. Hij voegt zich perfect aan de vinger.

  Het is een speciale ring. Het ontwerp voelt heel fijn aan in de hand. De ring is massief maar voelt door zijn zachte en vloeiende lijnen niet te zwaar aan. Zoals hier afgebeeld is de damesring 6,50 mm breed. De herenring bestaat in twee breedtes. In 6,80 mm en in 8,80 mm breed. De ringen kunnen op wens aan de binnenkant gegraveerd worden. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen! Vergeet a.u.b. niet om uw tel.nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • "Trouwhangers", Geelgoud, Witgoud, Saffieren

  Subtiele hangers, één voor elke partner, waarvan de vormen in elkaar overlopen. Mocht u liever geen trouwringen dragen, dan misschien deze in elkaar passende trouwhangers. Goud, zilveren elementjes, helder blauwe saffier.

  De kleur van het goud en van de steentjes kunt u geheel naar wens bepalen. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet a.u.b. niet uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • Ancient Ice

  Zilveren ringen. Het oppervlak herinnert aan de structuren van ijs en sneeuw....aan gletsjers.

  Contacteer mij a.u.b. opdat ik u meer over deze subtiele, toch krachtige ringen kan vertellen. Voor meer informatie, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug. Vergeet niet uw tel. nr. te vermelden. Anders ontvangt u meestal binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen!
Trouwringen kunnen volledig naar uw wens gemaakt worden. Ik luister graag naar uw ideeën en zal deze in overleg met u realiteit laten worden!