• "Dance of the Tsavorites"

  Voor meer informatie over dit ontwerp, stuur mij a.u.b. een e-mail of whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • “Wings” - Warm Geelgoud, Saffier

  Het vormenspel van deze ring met zijn vloeiende lijnen weergeeft lichtheid, en rankheid. De ring zweeft als het ware over uw hand. Bij elke beweging van uw vingers zult u deze gewaarwording hebben. Kijk ook eens op deze website onder de rubriek Diamant Design. Daar kunt u het model in palladium witgoud met een baguette geslepen diamant zien. Voor meer informatie over dit ontwerp, stuur mij a.u.b. een e-mail of whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Dank u wel.
 • "Facets" - Warm Geel Goud, Baguette Geslepen Diamant

  Voor meer informatie over deze elegante ring met baguette geslepen diamant, stuur mij a.u.b. een e-mail of whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "Facets" - Palladium Witgoud, Baguette Geslepen Diamant

  Voor meer informatie over deze elegante ring met baguette geslepen diamant, stuur mij a.u.b. een e-mail of whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • Palladium Witgoud - Diamant

  Deze slanke ring straalt zowel lichtheid en ruimte alsook kracht en dynamiek uit. De zuivere diamant verbindt op ingetogen wijze de twee vormen.

  Het ontwerp is in alle kleuren goud en met de meest verschillende stenen te bestellen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen. U kunt dit gemakkelijk doen door gebruik te maken van de e-mail link of stuur mij een whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "Wave In Motion" - Diamant - Palladium Witgoud en Geelgoud Gecombineerd Diamant

  Twee onafhankelijk van elkaar gesmede ringen die in het ontwerp zowel contrair alsook in harmonie tot elkaar bewegen. Wit- en warm geelgoud gecombineerd.

  De ring bestaat uit twee onafhankelijk van elkaar gesmede delen. Een ring in witgoud, de ander in warm geelgoud. Zij werden naderhand vast met elkaar verbonden. Op de foto is in de damesring een diamant te zien. Dit is echter optioneel. De combinatie van wit- en geelgoud is maar één van de mogelijkheden. Alle kleuren goud kunnen met elkaar gecombineerd worden. Voor meer informatie, verzoek ik u om gebruik te maken van de e-mail link of stuur mij een whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • “Triangel” - Aquamarijn - Palladium Witgoud

  De aquamarijn is van een zeer heldere kwaliteit. Het blauw is intensief maar tóch mild. Ook al is het een grote ring, zo zult u zien dat hij zich perfect in de hand voegt.

  Als u interesse in dit buitengewone model heeft, dan wil ik u graag verzoeken om contact met mij op te nemen. Gebruik hiervoor alstublieft de e-mail link of stuur mij een whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • “Triangel” - Aquamarijn - Palladium Witgoud

  Hier ziet u de "Triangel" ring opgenomen vanuit verschillende perspectieven.

  Als u interesse in dit buitengewone model heeft, dan wil ik u graag verzoeken om contact met mij op te nemen. Gebruik hiervoor alstublieft de e-mail link of stuur mij een whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug, of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • “Triangel” - Toermalijn - Warm Geelgoud

  De "Triangel" ring met een buitengewoon mooie toermalijn.

  Als u interesse in dit bijzondere model heeft, dan wil ik u graag verzoeken om contact met mij op te nemen. Gebruik hiervoor a.u.b. de e-mail link of stuur mij een whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "Ancient Ice"

  Glinsteringen van sneeuw en ijs. Het model is geïnspireerd op de structuren van gletsjers. Zoals bij ijskristallen zal elke ring uniek zijn. Tijdens het dragen zult u subtiele veranderingen in het oppervlak waarnemen.

  Deze ringen zijn allemaal in zilver gemaakt. Voor meer informatie over dit ontwerp, stuur mij a.u.b. een e-mail of whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "Ancient Ice" - Zilveren Ringen met Structuur

  Zilveren ringen. Hun oppervlaktestructuur herinnert aan sneeuw en ijs...aan gletsjers.

  Voor meer informatie over dit ontwerp, stuur mij a.u.b. een e-mail of whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • Krachtige, Gesmede Zilveren Ringen

  Afgebeelde ringen zijn voorbeelden van mogelijkheden hoe een zware ring gesmeed kan worden.

  U kunt met mij precies bespreken hoe breed de ring voor úw hand gemaakt kan worden. Wilt u sterke hamerslag of juist zachte? Glanzend of mat? Alles is mogelijk. Voor meer informatie over dit ontwerp, stuur mij a.u.b. een e-mail of whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "Ancient Ice" - Zilveren Ringen met Oppervlaktestructuren

  Glinsteringen van sneeuw en ijs. Het model is geïnspireerd op de structuren van gletsjers. Zoals bij ijskristallen zal elke ring uniek zijn. Tijdens het dragen zult u, net als bij ijs en sneeuw, subtiele veranderingen in het oppervlak waarnemen.

  Deze ringen zijn allemaal in zilver gemaakt. Voor meer informatie over dit ontwerp en de vele mogelijkheden stuur mij a.u.b. een e-mail of whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "Rocks" - Massief Zilveren Ringen

  Voor meer informatie over dit ontwerp en de vele mogelijkheden stuur mij a.u.b. een e-mail of whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "Lava" - Ringen, Geoxideerd Zilver

  Voor meer informatie over dit ontwerp en de vele mogelijkheden stuur mij a.u.b. een e-mail. Gebruik hiervoor de e-mail link onder aan de pagina. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "Glaciers"

  Zware gesmede zilveren ringen met gedeeltelijk ruwe structuren in het oppervlak

  Voor meer informatie over dit ontwerp en de vele mogelijkheden waarop deze gemaakt kunnen worden, stuur mij a.u.b. een e-mail of whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "A-symmetrische Facetring" - Palladium Witgoud, Diamant

  Hier hetzelfde model. Nu met twee diamanten die in speciaal hiervoor gesmede facetten ingezet zijn.

  Deze sportieve (trouw) ring is in verschillende richtingen gesmeed en vervolgens zijn de ontstane vlakken strak afgewerkt. De ring is 10 mm breed. Deze breedte is optioneel en kan al naar wens smaller of juist breder gemaakt worden. U kunt het model in elke kleur goud bestellen. Voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden en de bijbehorende prijzen verzoek ik u om mij via e-mail, whatsapp of telefonisch te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "Wheel Of Time" - Warm Geelgoud, Palladium Witgoud, Saffier

  Solide, krachtige en tóch ook subtiele ringen. In de damesring een baguette geslepen, helder blauwe saffier.

  De damesring is 4,80 mm breed en de heren 6,80 mm. De groefjes zijn op ongelijke afstanden tot elkaar aangebracht. Deze zijn hoogglans gepolijst en het oppervlak als contrast zacht gematteerd. Voor meer informatie over dit ontwerp, stuur mij a.u.b. een e-mail of whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "Wheel Of Time" - Warm Geelgoud, Robijn

  Hier de "Wheel of Time" in een volle, warme kleur goud met een baguette geslepen, diep rode robijn.

  De ring is 4,90 mm breed. De groefjes zijn op ongelijke afstanden tot elkaar aangebracht. Deze zijn hoogglans gepolijst en het oppervlak als contrast zacht gematteerd. Breedtes, kleuren en afwerking kunt u geheel naar wens bestellen. Voor meer informatie over dit ontwerp, stuur mij a.u.b. een e-mail of whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • Gouden Ring, Vrije Vormen, Lapis-Lazuli Inlay

  De intentie van deze vrije vorm komt pas tot uiting als de ring aan de vinger geschoven wordt. De ring zit lichtelijk diagonaal aan de hand en is zeer comfortabel. De inlay is fijnste lapis-lazuli uit Afghanistan.

  Vloeiende lijnen, open ruimtes, speelsheid, lichtheid. Dit alles in combinatie met fijnste materialen. Voor meer informatie over dit ontwerp, stuur mij a.u.b. een e-mail of whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "Natural Flow" - Geel- en Witgoud, Saffier

  De band van de ring is bij dit model iets onregelmatig gesmeed. Dat geeft hem een spontaan karakter. Ring en saffier vormen een harmonisch geheel.

  Dit is maar één variatie van vele mogelijkheden. De ringen zijn ca. 4 mm breed, maar kunnen op wens in elke breedte en kleur goud gesmeed worden. Mooi zou ook een diepgroene steen zoals smaragd of toermalijn zijn. Onder de rubriek "Trouwringen" staat hetzelfde model afgebeeld met ernaast de bijbehorende herenring zonder steen. Voor meer informatie over dit ontwerp, stuur mij a.u.b. een e-mail of whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "In Love" - Roze Saffier - Palladium Witgoud en Geelgoud

  Een bijzonder mooie, roze saffier.

  Het ontwerp is in alle kleuren goud en met de meest verschillende stenen te bestellen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen. U kunt dit gemakkelijk doen door gebruik te maken van de e-mail link of stuur mij een whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • Gouden en Zilveren Ringen, In Contraire Richtingen Gesmeed

  Deze ringen zijn zodanig ontworpen, dat de vorm zich in een slanke diagonale lijn perfect om de vinger voegt.

  Elke ring heeft een andere finish. U kunt zelf bepalen of u het model mat, ruw of glanzend wilt hebben. Voor meer informatie over dit ontwerp, stuur mij a.u.b. een e-mail of whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "Birds & Dolphins" - Rechter Ring "Dolphins"

  Door de open ruimtes in deze ringen is het een subtiel en licht model. Wilt u meer over dit ontwerp weten, klik a.u.b. op de rode i.

  Deze ringen kunnen in alle kleuren goud of in het zilver voor u gemaakt worden. Voor meer informatie over dit ontwerp, stuur mij a.u.b. een e-mail. Gebruik hiervoor de e-mail link onder aan de pagina. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "Bouquet de Fleurs" - Saffier

  Een volle en extra warme kleur geelgoud. Diepblauwe Sri Lanka saffieren.

  Deze bijzondere ring kan met de meest uiteenlopende stenen gemaakt worden. Hij is ook in palladium witgoud verkrijgbaar. Voor meer informatie, stuur mij a.u.b. een e-mail of whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "De Vogeltrek" - Zilveren Ring

  Een grote en brede zilveren ring die zich voortreffelijk in en op de hand voegt.

  Deze ringen kunnen in zilver of in goud voor u gemaakt worden. Voor meer informatie over dit ontwerp, stuur mij a.u.b. een e-mail of whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • Palladium Witgoud - Toermalijn -

  Deze ring is een a-symmetrisch opgebouwd ontwerp in palladium-witgoud met een schitterende toermalijn.

  Hier op deze foto staat de ring afgebeeld met een zeer heldere toermalijn. U kunt dit model echter kiezen met een geheel andere kleur edelsteen. Voor meer informatie, stuur mij a.u.b. een e-mail of whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • Baguette Geslepen Diamant, Saffier, Robijn

  Strakke, elegante en toch bescheiden ringen die ook goed met meerdere verschillende kleuren edelstenen te combineren zijn.

  Prijzen voor deze ringen lopen uiteen, afhankelijk van welke soort steen in de ring gezet wordt. Hier enkele richtprijzen: Blauwe saffier v.a. € 1895,- rode robijn v.a. € 1995,- of met diamant v.a. € 2195,- Voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden, verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Vergeet a.u.b. niet om uw tel. nr. toe te voegen. Dank u wel.
 • Gouden Ring, Warm Geel, Ovale Toermalijn

  De ring is met een hoogwaardige, diepgroene toermalijn uitgevoerd. Ik heb hetzelfde model ook in witgoud met diamant gemaakt. Zie foto onder de rubriek "Diamant Design".

  Deze ring kan in alle kleur goud voor u gemaakt worden. Ook kunt u mij laten weten wat uw favoriete kleur is. Dan kan ik u adviseren, welke edelsteen het beste erbij zal passen. Voor meer informatie, stuur mij a.u.b. een e-mail of een whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • Gouden Ring, Toermalijn, Verdeliet

  Een edele, klassieke ring. Gesmeed van warm geelgoud met een fraaie, mosgroene toermalijn.

  Deze ring kan op velerlei manieren worden uitgevoerd. Ook in palladium witgoud zou ik hem voor u kunnen smeden. Voor meer informatie over dit ontwerp en de verschillende stenen die u kunt kiezen, stuur mij a.u.b. een e-mail of whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "Bouquet de Fleurs" - Toermalijnen

  Een volle en extra warme kleur geelgoud. Diepgroene toermalijnen.

  Deze bijzondere ring kan op velerlei manieren en met de meest uiteenlopende stenen worden uitgevoerd. Ik kan de ring ook in palladium witgoud voor u smeden. Voor meer informatie over dit ontwerp en de verschillende stenen die u kunt kiezen, stuur mij a.u.b. een e-mail of een whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • Gouden Ring, Toermalijn, Brazilië

  Een kalme, ingetogen en tijdloze ring met een diepe kleur toermalijn. Ik heb voor een extra warme kleur goud gekozen.

  Vanzelfsprekend kan deze ring met de meest uiteenlopende kleurstenen gecombineerd worden. Voor meer informatie over dit ontwerp en de verschillende stenen die u kunt kiezen, stuur mij a.u.b. een e-mail of whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • Geelgoud, Witgoud, Marquis Geslepen Robijn en Saffier

  Helder blauwe saffier en warmrode robijn.

  U kunt dit model desgewenst ook met een marquis geslepen diamant bestellen. Voor meer informatie over dit ontwerp en de verschillende stenen die u kunt kiezen, stuur mij a.u.b. een e-mail of whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "English Classic" - Saffier, Topaas, Groene Peridot, Robijn

  U kunt alle kleuren edelstenen kiezen. Ook diamant zou erg mooi zijn.

  Voor meer informatie over dit ontwerp en de verschillende stenen die u kunt kiezen, stuur mij a.u.b. een e-mail of whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "Keltische Gesmede Ringen" - Diamant, Robijn

  Beide ringen zijn een fractie onregelmatig gesmeed waardoor er een lichtelijk golvend verloop op het oppervlak en langs de randen te zien is.

  De ringen zijn 6 mm breed. Ze kunnen in elke breedte gesmeed worden. Ook de kleur van de stenen kunt u bepalen. Op de foto is in de witgouden ring een baguette geslepen diamant en in de geelgouden ring een robijn te zien. Voor meer informatie over dit ontwerp en de verschillende stenen die u kunt kiezen, stuur mij a.u.b. een e-mail of een whatsapp. Vergeet niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • Natuurlijke, Organische Vormen, Smaragd, Saffier

  De ringen zijn in elke breedte met of zonder steen te bestellen. Iedere uitvoering zal uniek zijn. Er bestaan geen twee gelijken.

  Hier op de foto afgebeeld staan de ringen met een groene smaragd, en met een blauwe saffier. Voor meer informatie over dit ontwerp en de verschillende stenen die u kunt kiezen, stuur mij a.u.b. een e-mail of een whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • Slanke, Gouden Ring - Fossieltje -

  Van een van mijn reizen bracht ik dit mooie, kleine fossieltje mee naar huis. Deze in zekere zin klassieke, en absoluut tijdloze gouden ring heb ik ermee gemaakt.

  Het is in principe mogelijk om met heel eigen dingen naar mijn atelier te komen. Ik kan u adviseren wat de mogelijkheden zijn. Voor meer informatie over dit ontwerp, stuur mij a.u.b. een e-mail of een whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • Zilveren Ring, Toermalijn

  Deze zilveren ring is uit verschillende gesmede delen opgebouwd. Sommige daarvan werden hoogglans gepolijst, andere als contrast juist zacht gematteerd. Het ruwe, centrale deel herinnert aan de stam van een berk.

  Een spannende, grote ring die zich ook nog eens prachtig in de hand voegt. Als u het interessant zou vinden om een dergelijke ring voor u te laten maken, een werkstuk dat echt alleen maar één enkele keer voorkomt, neem dan gerust contact met mij op. U kunt dit gemakkelijk doen door mij een e-mail of whatsapp te sturen. Daarbij kunt u aangeven of ik u terug mag bellen en zo ja hoe laat. Vergeet a.u.b. niet om uw tel. nr. toe te voegen.
 • Geel-en Witgoud Gecombineerd, Roze Saffier

  Voor meer informatie over dit ontwerp en de verschillende kleuren edelstenen die u kunt kiezen, stuur mij a.u.b. een e-mail of whatsapp. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
De ontwerpen die u op deze pagina's ziet, zijn maar een greep uit de vele ontwerpen, die ik in bijna vier decennia gemaakt heb. Er zijn natuurlijk tal van mogelijkheden. Ook úw specifieke wensen kunt u met mij bespreken. Samen kunnen we ze realiteit laten worden.