• Zilveren Schakels, Gesmeed In Vloeiende Lijnen

  De in een lichte boog gesmede zilveren schakels voegen zich perfect om de hals. Ook in geel-of witgoud te bestellen.

  Voor meer informatie verzoek ik u om gebruik te maken van het contactformulier. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • Aquamarijn, Palladium Witgoud, Gesmede Halssieraad

  De naam aquamarijn komt uit het Latijnse Aqua Marina en betekent “zeewater”. Een toetreffende naam voor een zeer bijzondere steen.

  De vorm van deze hanger is maar één voorbeeld van vele verschillende hangers die ik ontworpen heb. Er bestaan talloze variatie’s. U kunt ook de steen van uw voorkeur kiezen. Noem mij uw lievelingskleur en ik zal u het passende advies geven. Stuur mij a.u.b. het ingevulde formulier en u ontvangt binnen één dag mijn antwoord. Dank u!
 • Zilveren Gesmede Spang, Separate Hanger, Aquamarijn

  Als een spang goed gesmeed is en de juiste vorm heeft zit deze uiterst aangenaam. U voelt hem niet eens. Hier afgebeeld met een hanger waarin a-symmetrisch een aquamarijn geplaatst is.

  U kunt deze hanger in elke kleur goud en ook in zilver bestellen. Voor meer vragen over materialen en ook eventueel bijbehorende colliers, stuur mij a.u.b. het ingevulde online formulier. Ik zal uw vragen graag binnen één dag beantwoorden. Dank u!
 • Fijne, Gesmeden, Strakke Schakels, Geelgoud, Palladium Witgoud

  Al naar wens kunt u deze schakels zowel als collier alsook in de lengte van een armband bestellen.

  Het sieraad is in elke kleur goud verkrijgbaar. Elke schakel heeft een bijna onmerkbaar lengteverschil. De schakels heb ik allemaal gesmeed en met zelfgemaakte verbindingsringen op een fraaie wijze aan elkaar gezet. Het collier ligt erg mooi om de hals. Ik maak precies de lengte die u wilt. Voor meer informatie verzoek ik u om gebruik te maken van het contactformulier. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • Hangers, Diep Rode Granaat, Groene Peridot, Blauwe Saffier

  De hangers zoals hier afgebeeld kunnen in zilver of in elke kleur goud en met de steen naar uw wens besteld worden.

  De lengte van deze hangers is ca. 2 cm. Dat is geheel naar wens aan te passen. Hangers zijn met- of zonder collier, of met elk ander soort schakelcollier te bestellen. U kunt het ontwerp in zilver of in elke kleur goud en met iedere kleur steen bestellen. Prijzen zijn afhankelijk van materiaal en edelsteen keuze. U kunt uw vragen graag via het formulier op deze pagina stellen. Binnen één dag zal ik uitvoerig antwoorden of u ook graag, indien gewenst, op een door u aan te geven tijd terug bellen. Dank u!
 • Hanger, Geelgoud, Groene Peridot

  Een sierlijke en slanke hanger die zowel met een door mij gemaakt collier of een schakelcollier naar uw wens besteld kan worden.

  De hanger op deze foto is 2 cm lang. U kunt hem in elke kleur goud of in zilver en met de kleur edelsteen naar uw wens bestellen. Voor vragen over materialen en ook de eventueel bijbehorende colliers, stuur mij a.u.b. het online formulier. Ik zal uw vragen graag binnen één dag beantwoorden. Dank u!
 • Hanger, Palladium Witgoud, Blauwe Saffier

  Hier eenzelfde hanger maar nu in palladium witgoud met een donkerblauwe saffier.

  De hanger zoals op de foto is 2 cm lang. U kunt hem in elke kleur goud of in zilver en met de kleur edelsteen naar uw wens bestellen. Voor meer vragen over materialen en ook eventueel bijbehorende colliers, stuur mij a.u.b. het online formulier. Ik zal uw vragen graag binnen één dag beantwoorden. Dank u!
 • Toermalijn, Zilveren Hanger, Gesmede Spang

  Zilveren hanger met een glad geslepen, lichtgroene toermalijn.

  De hanger is desgewenst ook afzonderlijk of met een geheel ander soort collier te bestellen. U kunt het ontwerp in zilver of in elke kleur goud en met iedere kleur steen voor u laten maken. Uw vragen kunt u via het formulier op deze pagina stellen. Ik zal u binnen één dag uitvoerig antwoorden. Indien u gebeld wilt worden is het mogelijk om een tijd te noemen die u schikt. Dank u!
 • Gouden Hangers, Diamanten, Toermalijn

  In de voorgrond een gouden hanger met ronde diamanten, handgemaakt schakelcollier. De groene steen is een glad geslepen toermalijn.

  Zowel de hangers alsook het collier kunt u in elke kleur goud of in het zilver bestellen. Voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden en de bijbehorende prijzen verzoek ik u om gebruik te maken van het contactformulier. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug, of u ontvangt binnen één dag mijn reactie op uw vragen!
 • Gouden Hanger - Diamantjes -

  Gouden hanger, warm geelgoud met vier ronde diamanten. Ook verkrijgbaar in palladium witgoud.

  Voor vragen over materialen en ook de eventueel bijbehorende colliers, stuur mij a.u.b. het online formulier. Ik zal uw vragen graag binnen één dag beantwoorden. Dank u!
 • Ruwe Zilveren Schakels in Het Karakter van het Toermalijn Kristal

  De toermalijn in zijn ruwe kristalvorm. Het gehele collier en ook de zetting is aan deze oorspronkelijke vorm van de steen aangepast. Massief zilver.

  Voor meer informatie verzoek ik u om gebruik te maken van het contactformulier. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • Zilveren Schakelcolliers "Ancient Ice"

  De schakels van dit sieraad bestaan uit deels ruwe en deels kleine glinsterende oppervlaktes.

  Voor een lengte tot 44 cm. is de prijs van deze massief zilveren halsketting € 895,- Voor meer informatie verzoek ik u om gebruik te maken van het contactformulier. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • Verschillende Versies Halssieraden

  Voor meer informatie verzoek ik u om gebruik te maken van het contactformulier. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "Trouwhangers", Geelgoud, Witgoud, Saffieren

  Subtiele hangers, voor elke partner één, waarvan de vormen in elkaar overlopen. Mocht u liever geen trouwringen dragen, dan misschien deze in elkaar passende trouwhangers. Goud, zilveren elementjes, helder blauwe saffier. De kleur van het goud en van de steentjes kunt ú bepalen.

  Voor meer informatie verzoek ik u om gebruik te maken van het contactformulier. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.