• "Open in Verbondenheid" - Palladium Witgoud - Diamant

  Deze verlovingsring straalt zowel lichtheid en ruimte alsook kracht en dynamiek uit. De zuivere diamant verbindt op ingetogen wijze de twee vormen.

  Het ontwerp is in alle kleuren goud te bestellen. Aan u de keuze hoe groot de diamant mag zijn. Aarzel niet om contact met mij op te nemen. U kunt dit gemakkelijk doen door mij een e-mail of whatsapp te sturen. Daarbij kunt u tevens aangeven of ik u terug mag bellen. Ook kunt u mij laten weten of u een voorkeurstijd heeft om gebeld te worden. Anders zal ik uw vragen binnen één dag per e-mail beantwoorden. Dank u!
 • "Facets" - Palladium Witgoud, Baguette Geslepen Diamant

  Voor meer details en informatie over deze elegante ring met baguette geslepen diamant, verzoek ik u om mij een e-mail of whatsapp te sturen. Vergeet a.u.b. niet uw tel. nr. te vermelden. Anders ontvangt u meestal binnen één dag via e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "Facets" - Warm Geel Goud, Baguette Geslepen Diamant

  Voor meer details en informatie over deze elegante ring met baguette geslepen diamant, stuur mij a.u.b. een e-mail of whatsapp. Ik neem meestal nog dezelfde dag contact met u op.
 • "Wave In Motion" - Verlovingsring, Palladium Witgoud en Geelgoud Gecombineerd, Diamant

  Twee onafhankelijk van elkaar gesmede ringen die in het ontwerp zowel contrair alsook in harmonie tot elkaar bewegen. Wit- en warm geelgoud gecombineerd. Mooi in de lijn van de ring gezet, een baguette geslepen diamant.

  De ring bestaat uit twee onafhankelijk van elkaar gesmede delen. Eén ring in witgoud, de ander in warm geelgoud die na het smeden vast met elkaar verbonden werden. Op de foto is in de ring een baguette geslepen diamant te zien. De combinatie van wit- en geelgoud is maar één van de mogelijkheden. Alle kleuren goud en edelstenen kunnen gecombineerd worden. Voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden verzoek ik u om mij een e-mail of whatsapp te sturen. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "Wave In Motion" - Palladium Witgoud en Warm Geelgoud Gecombineerd Diamant in Damesring

  Hetzelfde model, hier uitgevoerd met een ronde diamant in de damesring. Wit- en warm geelgoud gecombineerd.

  De ring bestaat uit twee onafhankelijk van elkaar gesmede ringen die ik daarna vast met elkaar verbonden heb. In de damesring is een ronde diamant gezet. De combinatie van wit- en geelgoud is maar één van de mogelijkheden. Alle kleuren goud kunnen met elkaar gecombineerd worden. Mocht u meer informatie over dit ontwerp willen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. U kunt dit gemakkelijk doen door een e-mail of whatsapp te sturen. Daarbij kunt u tevens aangeven of u door mij gebeld wilt worden. U kunt tevens een voorkeurstijd aangeven wanneer ik u mag bellen. Anders zal ik uw vragen binnen één dag per e-mail beantwoorden. Dank u!
 • Palladium Witgoud en Geelgoud, Baguette Geslepen Saffier, Diamant, Robijn

  Strakke, elegante verlovingsringen. Men kan eventueel ook meerdere ringen met verschillende kleuren stenen naast elkaar aan de vinger dragen.

  De breedte van deze ringen kan ik geheel naar uw wensen aanpassen. Elke kleurcombinatie is mogelijk. Prijzen voor de ringen lopen uiteen, afhankelijk van welke soort steen u kiest. Hier enkele richtprijzen: Ring met blauwe saffier v.a. € 1595,- rode robijn v.a. € 1895,- of met diamant v.a. € 1995,- Voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden en de bijbehorende prijzen verzoek ik u om mij een e-mail of whatsapp te sturen. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijdstip terug. Vergeet a.u.b. niet om uw tel. nr. te mailen. Dank u wel.
 • Palladium Witgoud en Geelgoud, Baguette Geslepen Saffier, Diamant, Robijn

  Strakke, elegante (verlovings) ringen. Men kan eventueel ook meerdere ringen met verschillende kleuren stenen naast elkaar aan de vinger dragen.

  De breedte van deze ringen kan ik geheel naar uw wensen passen. Elke kleurcombinatie is mogelijk. Prijzen voor de ringen lopen uiteen, afhankelijk van welke soort steen u kiest. Hier enkele richtprijzen: Ring met blauwe saffier v.a. € 1595,- rode robijn v.a. € 1895,- of met diamant v.a. € 1995,- Voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden en de bijbehorende prijzen verzoek ik u om mij een e-mail of een whatsapp te sturen. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "Vormen Uit De Natuur" - Drie Diamanten

  Overal om ons heen, ook in de natuur, zie je vormen die op mooie wijze in een sieraad verwerkt kunnen worden. De lijnen in deze trouwringen zag ik in de stam van een palmboom. Sommige delen van het oppervlak zijn mat, andere glanzend.

  De damesring varieert in breedte tussen 8 mm en 9,50 mm en de herenring tussen 9 mm en 10 mm. Ze kunnen desgewenst iets breder of iets smaller uitgevoerd worden. Ook elke kleur goud is mogelijk. Mocht u de ringen aan de binnenkant gegraveerd willen hebben dan is dat uiteraard mogelijk. Voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden verzoek ik u om mij een e-mail of whatsapp te sturen. Ik bel u ook graag terug. Vergeet niet uw tel. nr. te sturen. U kunt een tijd noemen waarin u het liefste gebeld wilt worden. Anders ontvangt u binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • “Wings” - Palladium Witgoud, Diamant

  Voor meer informatie over deze speciale ring, beweeg a.u.b. over de rode i.

  Het vormenspel van deze ring met zijn vloeiende lijnen weergeeft lichtheid, en rankheid. De ring zweeft als het ware over uw hand. Bij elke beweging van uw vingers zult u deze gewaarwording hebben. Kijk ook eens op deze website onder de rubriek 'Ringen'. Daar kunt u het model in warm geelgoud met een baguette geslepen blauwe saffier zien. Voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden en de bijbehorende prijzen, verzoek ik u om mij een e-mail of whatsapp te sturen. Ik bel u ook graag terug. Vergeet niet uw tel. nr. te vermelden en een tijd te noemen waarin u gebeld wilt worden. Anders ontvangt u binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • “Keltische Trouwringen" - Diamant, Palladium Witgoud

  Krachtige en ingetogen trouwringen die zich zeer aangenaam om de vinger voegen. Hier uitgevoerd met een half ct. baguette geslepen diamant die net uit het midden tot aan de rand van de ring gezet is.

  De damesring op deze foto is 5,90 mm en de herenring 6,90 mm breed. Het oppervlak van de ringen heb ik zodanig afgewerkt, dat er nog een minimale reflectie van de hamerslag te zien is. U kunt alles kiezen zoals u wilt. Sterke, krachtige, zichtbare hamerslag, of liever veel subtieler, mat of glanzend. Alles is mogelijk. Voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden verzoek ik u om een e-mail of whatsapp te sturen. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "Wheel Of Time" - Palladium Witgoud, Diamant

  Krachtige, toch subtiele verlovings- of trouwring. In één van de groefjes is een zeer heldere, witte diamant gezet.

  De ring is 4,90 mm breed. De breedte kan geheel naar wens aan de afmetingen van de door u gekozen diamant aangepast worden. De groefjes zijn op ongelijke afstanden tot elkaar aangebracht. Deze zijn hoogglans gepolijst en het oppervlak als contrast zacht gematteerd. Breedtes, kleuren en afwerking kunt u geheel naar wens bestellen. Voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden verzoek ik u om mij een e-mail of whatsapp te sturen. Ook bel ik u graag terug. Vergeet niet om uw tel. nr. te vermelden en indien gewenst een voorkeurstijd te noemen waarin u gebeld wilt worden. Anders ontvangt u binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "Keltische Verlovingsring" - Diamant, Saffier, Palladium Witgoud, Warm Geelgoud

  De ringen zijn een fractie onregelmatig gesmeed waardoor er een lichtelijk golvend verloop op het oppervlak en langs de randen te zien is.

  De ringen zijn 5,90 mm breed. Ze kunnen in elke breedte gesmeed worden. Ook de kleur van de stenen kunt u bepalen. Het is mogelijk om de ring aan de binnenkant te laten graveren. Voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden en de bijbehorende prijzen verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. u kunt mij ook bellen of teruggebeld worden. Vergeet a.u.b. niet om uw tel. nr. te vermelden. U kunt mij ook een tijd laten weten om gebeld te worden. Anders ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen!
 • "Keltische Verlovingsring" - Diamant, Saffier, Palladium Witgoud, Warm Geelgoud

  Hier hetzelfde model als op de voorgaande foto. Nu met een diamant en een heldere, blauwe saffier.

  De ringen zijn 5,90 mm breed. Ze kunnen echter in elke breedte gesmeed worden. Ook de kleur van de stenen kunt u bepalen. Het is mogelijk om de ring aan de binnenkant te laten graveren. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, stuur mij a.u.b. een e-mail of whatsapp met uw tel. nr. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen!
 • Palladium Witgouden Ring, Ovale Diamant

  Slanke verlovingsring waarin zich, uit het midden geplaatst, een loepzuivere 0,60 krt. ovale diamant bevindt.

  De ring is in verschillende lagen opgebouwd waardoor er diepte ontstaat. Pas op een vinger gedragen komt hij echt tot leven. Zoals op de foto te zien, is ter accentuatie van de bewegingslijn, uit het midden geplaatst, een ovale diamant gezet. U kunt elke kleur edelsteen kiezen. Noem mij uw voorkeurskleur en ik kan u adviseren welke steen het beste daarbij past en wat de prijs ervan zal zijn. Aarzel niet om contact met mij op te nemen. U kunt dit gemakkelijk doen door mij een e-mail of whatsapp te sturen. Of u kunt mij direct bellen. Wilt u liever teruggebeld worden, dan kunt u een voorkeurstijd opgeven om gebeld te worden. Anders zal ik uw vragen binnen één dag per e-mail beantwoorden. Dank u!
 • "A-symmetrische Facetring" Palladium Witgoud, Baguette Geslepen Diamant

  Subtiel gezet, bevindt zich in één van de facetten, een baguette geslepen witte diamant. Ik heb deze sportieve trouwring in verschillende richtingen gesmeed en vervolgens de ontstane vlakken strak afgewerkt. Zo kon er een mooie glanzende en sprankelende ring ontstaan.

  De ringen zoals afgebeeld zijn 9 mm - 10 mm breed. Deze breedte is optioneel en kan naar wens smaller of juist breder gemaakt worden. De ringen kunnen in elke kleur goud besteld worden. Voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden en de bijbehorende prijzen verzoek ik u om mij via e-mail of whatsapp te contacteren. Of u kunt mij ook bellen. Mocht u liever terug gebeld worden, dan kunt u een tijdstip aangegeven wanneer het u schikt om gebeld te worden. Anders ontvangt u binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "A-symmetrische Facetring" - Palladium Witgoud, Diamant

  Hier hetzelfde model. Nu met twee diamanten die in speciaal hiervoor gesmede facetten ingezet zijn.

  Deze sportieve (trouw) ring is in verschillende richtingen gesmeed en vervolgens zijn de ontstane vlakken strak afgewerkt. De ring is 10 mm breed. Deze breedte is optioneel en kan al naar wens smaller of juist breder gemaakt worden. U kunt het model in elke kleur goud bestellen. Voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden en de bijbehorende prijzen verzoek ik u om mij via e-mail, whatsapp of telefonisch te contacteren. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijd terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • Gouden Oorhangers, Briljant Geslepen Diamanten

  Elegante witgouden oorhangers met een half krt. diamant aan elke kant.

  Elegante oorsieraden die uit twee in elkaar hangende delen bestaan. Een deel zit rustig en zonder te bewegen direct in het oor, het tweede deel is zodanig met het eerste verbonden dat het vrij bewegen kan. Dit effect zorgt ervoor dat het oorsieraad beweeglijk blijft zonder al te druk te worden. Bovendien komen door de subtiele beweging de diamanten heel goed tot hun recht. Aan elke kant bevindt zich een half karaat diamant. U kunt de grootte van de stenen echter naar wens bepalen. Het model kan in elke kleur goud besteld worden. Tevens is het mogelijk om het model met andere (kleur) stenen te laten maken. Ook pareltjes passen erg mooi in het ontwerp. Voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden verzoek ik u om via telefoon, whatsapp of e-mail contact met mij op te nemen. Ik bel u ook graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag antwoord op uw vragen.
 • Gouden Hangers, Diamanten, Toermalijn

  Op de voorgrond een gouden hanger met ronde diamanten. In het midden een door mij gesmeed witgouden schakelcollier. De groene steen is een ovale, glad geslepen toermalijn.

  Zowel de hangers alsook het collier kunt u in elke kleur goud of in zilver bestellen. Voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden, verzoek ik u om mij een e-mail of whatsapp te sturen. U kunt daarbij aangeven of ik u terug mag bellen. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip. Anders ontvangt u binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Dank u wel.
Hier een klein overzicht van verschillende ontwerpen uit mijn collectie "Diamant Design"