• Armbanden, Palladium Witgoud, Warm Geelgoud

  Gesmede armbanden, massief warm geelgoud en palladium witgoud. Voor meer informatie of contact, klik a.u.b. op de rode i.

  Deze armband heb ik in verschillende breedtes ontworpen. Voor meer informatie, stuur a.u.b. een e-mail met uw tel. nr. of een whatsapp bericht. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • Armbanden, Warm Geelgoud, Witgoud

  Tekeningen van een smallere versie van hetzelfde armband. Palladium witgoud en in een warme kleur geelgoud.

  Voor meer informatie verzoek ik u om een e-mail met uw tel. nr. te sturen. Ook kunt u mij gaarne via whatsapp contacteren. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • Fijne Gesmede Strakke Schakels, Warm Geelgoud, Palladium Witgoud

  Al naar wens kunt u deze schakels zowel als armband alsook in de lengte van een collier bestellen.

  Het sieraad is in elke kleur goud of in zilver verkrijgbaar. Elke schakel heeft een bijna onmerkbaar lengteverschil. De schakels heb ik allemaal gesmeed en met zelfgemaakte verbindingsringen op een fraaie wijze aan elkaar gezet. Het collier zit mooi en slank aan de pols van elke arm. Ik maak precies de lengte die u wilt. Het zou ook mooi zijn om de armband twéé keer om de pols te laten gaan. Voor meer informatie verzoek ik u om gebruik te maken van het contactformulier. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen. Voor meer informatie verzoek ik u om het contactformulier in te vullen. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "Potamogeton" - Zilveren Armband

  Bewegingen van zeewier en de intrigerende vormen van planten die op de bodem van het meer groeien inspireerden mij bij het ontwerp van deze zilveren armband. Voor meer informatie of contact, klik a.u.b. op de rode i.

  Je zou het een beeldhouwwerk in de vorm van een armband kunnen noemen. Het werkstuk is in massief zilver gemaakt en is maar één keer uitgevoerd. Voor meer informatie verzoek ik u om het contactformulier in te vullen. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • Roots - Zilveren Armband

  Wortels van oude bomen met hun door de eeuwen heen ontstane structuren en groeipatronen was het uitgangspunt van dit werkstuk. Wilt u meer hierover weten of contact, klik a.u.b. op de rode i.

  Elke vorm in de natuur is in wezen een unicum. Zo ook de ontwerpen uit deze kleine serie. Er zal nooit een identieke tweede bestaan. Het werkstuk is in massief zilver uitgevoerd en bestaat maar één keer. Voor meer informatie verzoek ik u om het contactformulier in te vullen. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "Ancient Ice" - Zilveren Armbanden

  Glinsteringen zoals in ruwe kristallen. Het model is geïnspireerd op gletsjers. Tijdens het dragen van deze armband zult u, net als bij ijs en sneeuw geleidelijke, subtiele veranderingen in het oppervlak waarnemen. Voor verdere informatie, klik a.u.b. op de rode i.

  Elk werkstuk heb ik in massief zilver uitgevoerd. De prijs van de smalste armband op deze foto is € 595,- de middelste is € 795,- en de meest massive is € 995,- Voor meer informatie verzoek ik u om het contactformulier in te vullen. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "Ancient Ice" - Zilveren Armbanden

  Hier nog twee variatie’s van de “Ancient Ice” armbanden. Voor verdere informatie, klik a.u.b. op de rode i.

  Elk werkstuk heb ik in massief zilver uitgevoerd. De smalste armband is € 495,- en de iets zwaardere is € 595,- Voor meer informatie verzoek ik u om het contactformulier in te vullen. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.
 • "Ancient Ice" - Zilveren Schakels voor Armbanden of Colliers

  De schakels van dit sieraad bestaan uit deels ruwe en deels kleine glinsterende oppervlaktes. Voor verdere informatie of contact, klik a.u.b. op de rode i.

  U kunt het collier in elke lengte bestellen. Voor een lengte van tot ca. 17 cm. incl. de sluiting is de prijs in zilver € 495,- Voor meer informatie verzoek ik u om het contactformulier in te vullen. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.